duminică, 12 august 2012



           Noapte tarzie... o lumanare aprinsa, mirosul ploiii si o muzica buna ma fac intotdeauna sa ma simt mult mai bine si mai vie.
          Dar am aceasta indoiala: vom reusi vreodata sa ne indeplinim visele? Stau si ma gandesc uneori, voi reusi oare sa fiu ceea ce vreau? conteaza oare numai sa ai vointa sau sa crezi cu adevarat sau tine si de ceva supraomenesc? ceva ce nu putem percepe fizic dar care poate exista sau poate nu.
          Mi-e frica sa ma gandesc la o forta de acest gen, ma ingrozeste acest gand, nu ma pot obisnui, nu vreau sa cred, mi-e frica ca daca am crede in ceva ce nu exista, doar  ne amagim, iar daca nu credem si exista cu adevarat vom pierde sansa de a fi cu adevarat multumit, de a fi impliniti.

Sa traiesti e asa de complicat!





Un comentariu:

  1. Chiar stateam si ma gandeam zilele astea ca o viata e prea putin ca sa ne indeplinim toate visele. E foarte important sa ai vointa, dar si credinta. si aici ma refer sa crezi in visele tale. Cat despre acea forta superioara, eu de exemplu sunt credincioasa doar in sufletul meu. Nu merg la Biserica decat foarte rar, dar cred din tot sufletul in El. Imi place sa cred ca altcineva are meritele pentru tot ceea ce am realizat pana acum. Stiu, e greu sa crezi in ceva ce nu vezi, dar uneori mai trebuie sa crezi si cu ochii inchisi.

    RăspundețiȘtergere